Eilen oltiin ekaksi mallina tilausuudessa "Ulkomuototuomareiden neuvottalutilaisuus ja schapendoesien erikoiskoulutus" Kennelliiton tiloissa Espoossa. Adan kasvattaja esitteli schapendoes-rodun ja muistutti niitä tuomareita miltä hyvä schapendoes kuuluis olla. Ada oli yksi niistä neljästä rodun malleista. Ada oli vähän ihmeissään kun yhtäkkiä usempi ihminen kopeloi sitä pöydällä.

Espoosta lähdettiin kohti Mäntsälän agility-kisoja. Meidän rata oli aika vaativa, mut kaikille ihan sama. Meillä on ollu putkiongelmia eli Ada ei oo mennyt siihen ekalla käskyllä. Eilen puomi ja putki oli vierekkäin, piti mennä puomille mut en varmastikaan vetänyt Adaa tarpeeksi sivulle ja nyt se kyllä meni innolla putkeen. Hylhän siitä tuli. Oli pieniä ongelmia myös keppien kaa kun en näyttänyt niitä kunnolla. Muuten meni hyvin.

Tänään soitin Kennelliittoon kysyäkseni voiko sitä tokon 1-tulosta käyttää hyväkseen jos haluu sen TK1-tunnuksen. Kuulemma ei voi, olisimme voineet siirtyä Avo-luokkaan sillä, joten nyt aion siirtyä kilpailemaan Avo-luokkaan. En jaksa metsästää niitä kahta puuttuvaa 1-tulosta Alo:ssa, 10 Alo-kisaa on ihan tarpeeksi meille. Olis kisat joulukuussa mut emme ehkä ihan ehdi saada avo:n luoksetulo (pysähdyksellä), avo-hypyn ja paikallamakuun kuntoon ennen sitä. Pitää varmaan ehkä perua sen kisan ja treenata kunnolla ennen ekaa kisaa.