Koulussa on selvä hierarkia. Jotkut määräävät ja muut on seurattava muiden laatimia sääntöjä. Opettajien rooli on välillä se että pitää pitää järjestystä ettei vahvemmat = vanhimmat ( ?) kiusaa liian paljon niitä heikompia.

Päästyäni kotiin rankan päivän jälkeen, poliisina oleminen jatkui. Mainitsin yhtenä päivänä että olin ostanut uuden lintujen ruokinta-automaatin ja ripustanut sen takapihalle. Tänään huomasin että jotkut linnut jäivät istumaan automaatin reunalle eikä päästänyt muita lintuja lähelle auringonkukansiemeniä. Yksi viherpeippo (?) päätti että kaikki siemenet olivat hänen eikä muilla ollut asiaa automaatille. Muut saivat syödä ne siemenet jotka olivat tippuneet maahan. T. Ali Tintti + muut linnut saivat istua ja katsoa kun yksi ahmatti söi, söi ja söi.
Mun pitäis varmaan laittaa tiedotteen linnuille että varastossani on tällä hetkellä yli 15 kiloa auringonkukansiemeniä, eli niitä riittää kyllä vähäks aikaa.

Konstaapeli M. Forslund päätti kuitenkin puuttua kuisaamiseen ja aukaisin takaoven jolloin kaikki linnut lensivät pois.Vähän ajan päästä joku peippo oli taas valtannut lintulaudan itselleen.

Otanko työni liian vakavasti? Onko pakko kotonakin katsoa että kaikki noudattavat yhteisiä pelisääntöjä?Pitäiskö mun taas anoa omaa lomaa jotta voisin valvoa lintujen käyttäytymistä? Vai pitäsikö mun kouluttaa Adan vartiovaksi lintukoiraksi? Vastauksia pyydän...