Löysin äsken olohuoneen lattialta oudonnäköisin kahvipavun kokoisen olion. Epäilin heti että se vois olla punkki mutta laitoin sen lasipurkkiin jotta pystyin katsomaan sitä lähemmin. Olio on harmaavihreä n 1 cm pitkä ja 7 mm leveä "pallo". Ja toisessa päässä on ihan selvät "jalat" jotka potkivat, eli pallo on elävä. Tarkistin netistä ja kyllähän se on punkki joka on tippunut jostain. Olis kivaa tietää kuka meistä on ollut tämän punkin sisäänkantaja. Epäilen Adaa tai minua. Yritin äsken tunnustella Ikwiliä löytyiskö hänestä epäilyttäviä kuhmuja, mutta ei. Olen kuvitellut että punkit irtoavat kuolleina kantajastaan, mutta jostain syystä tämä yksilö on tippunut kantajastaan elävänä. Kuitenkin pelkkä ajatus saa minut kanalihalle. Yäk.

Olen jo aika kaun miettinyt mitä Kalle Ankassa esiintyvä sana Läskeblask vois olla suomeksi. Ankkis-keskulstelupalstalla joku tiesi että se vois olla sihi-juoma.

Aku Ankan sivuilla löytyy myös sudenpentuarvonimigeneraattori. Meidän hushollissa asuu: Mielipuolisen Anarkistinen Riiviö ja Ilmiömäisen Kaihomielinen Aforistikko, Auttamattoman Debiili Agentti sekä Ihanteellisen Kekseliäs ja WIndigojen Itsevarma Lautturi.

Sukunimenä kaikilla olisi Familiäärisen Ovela Ruorimies ja Sardinialainen, Looginen Ulosottomies sekä nöyristelevä Discohai.