Ikwilin ikä (tänään 3 kk) painaa vissiin niin paljon että vaivoja rupeaa jo tulemaan.
Päivän aikana Iki on ihan selvästi tarvinnut huulirasvaa, hiuspampulan, hydrocortisonvoidetta ja herätyskellon.
Onneksi olin ollut niin kiltti ja jättänyt kaikki nämä tavarat kirjahyllylle joka myös käytetään yöpäytänä eli se on sängyn vieressä. Ikwilhan pääse nykyään melkein joka toisella hypyllä mm. sängylle.
Pampulaa Ikwil ei vielä ole tarvinnut sillä se löytyi ehjänä lattialta. Ikwil on varmasti kokeillut  miltä hän nöyttää otstukka pampo
Metallisen vaseliinipurkin se ei saanut auki mutta siihen on taidokkaasti tehty pieniä reikiä ja pohjaa on taidokkaasti "rypytetty". Cortisoonivoidetuubi on kokenut samaa kohtaloa. Sitä on reitetty ja korkki oli niin hyvin kiinni että sitä on ollut pakko yrittää aukaista hampailla. Toivottavasti vähän voidetta ei oo myrkyllistä pienelle koiralle...

Herätyskello näyttää aika ehjältä. Olen aika varma että herätys on säädetty herättämään Ikwilin herätysajan mukaan eli huomenna meillä on aikainen herätys.

Mietityttää: Kannattaisiko esim. jättää Ikwilille esille hyödyllisiä tietokirjoja kuten esim. agilityn Abc jotta Ikwil voisi opiskella agilityä sillä välin kun olen töissä? Onko kellään kokemuksia tästä onko siitä hyötyä??
Monitoimikoneeni (tulostin&skanneri&kopiokone) pitää varmaan piilotta ennen kuin Ikwil on kopioinut itsensä ja meillä asuu useampi Ikwil jotka haluaisivat asioita. Yhdessä Ikwilissä on minusta ihan tarpeeksi ja Adan mielestä aivan liikaa vaivaa ja ongelmia.

Vaikkei Ikwil ole vielä päässyt kouluun, hän on ahkerasti kouluttanut minua. Olin jossain vaiheessa päättänyt ettei Ikillä olisi asiaa sohville. Adahan saa olla pienemmällä sohvalla ja myös toisella kun meillä on vieraita. Kiitos tästä kuuluu Adan kummitädille Piialla! Ikwilhan on yrittänyt päästä sohville jo kauan aikaa mutta ei aina ole onnistunut. Viikolla kun se rupesi päsemään kerta toisen jälkeen ja mun piti aina nostaa sitä alas, tein sen päätöksen että Ikikin saa olla pienemmällä sohvalla mutta sillä ei oo mitään asiaa isommalle sohvalle tai sänkyyn.

Tällä välin kun istuin makkarissa tietokoneen äärellä, neiti Ikwil oli napannut digiboksin kaukosäätimen sohvapäydälta ja ruvennut syömään sitä. Luulin että hän söi yhtä luuta, jota löysin sängyltä.Mikään väytä olevan turvassa...

Ada on nykyään sitä mieltä että isompi sohva on hänen reviiriään. Pienempi sohva on aina ollut tv:tä vastapäätä mutta "rempan" jälkeen sitä on siirretty ikkunan eteen ja tv: vastapäätä on isompi sohva. Eli isompi sohva on Adan mielestä myös hänen.