Yhtenä päivänä kun tulin kotiin huomasin että Iksu oli löytänyt puisen hiussoljen jota olin ostanut Kyprokselta. Puiset kanit oli syöty. Jäljellä oli vain metalliset osat ja yksi kolmesta pupusta, ja sekin lievästi pahoinpidelty. Solki oli ollut kirjoituspöydällä.

Iksun teini-ikä sen kuin jatkuu. Nykyään Iksu pyytää ulos takapihalla. Kun avaan oven, Iksun tarpeet ovat kadonneet. Eli se kokeilee tanssinko hänen tahdissaan ja paljonko annan periksi. Olen päättänyt että yritän huomioida Iksua niin vähän kuin mahdollista. Ensi viikon koirat ovat kaverin luona hoidossa ja siellä he saavat kaiken mahdollisen huomion.

Saija kävi perjantaina hieromassa Adan. Ada oli hyvässä kunnossa vaikka löytyi myös niitä kipeitä kohtia. Kysyin Saijalta onko Ada laihtunut ja ilokseni hän sanoi "Kyllä". Eli Adan perunakuuri on tehonnut. Adan muhkean turkin takia en itse huomaa Adan laihtumisen. Olen vain viime viikolla huomannut Adan turkissa olevat takut, mitkä en sitten taas huomaa kun mulla on kampa kädessä ja Ada on edessäni..Kun otan kamman käteen, rouva Schape on sohvan takana piilossa.