Länge sedan sist. Pitkästä aikaa. Detta är för Ada en hemlighet, men matte har bara ett par dagar kvar före det otroligt långa sommarlovet. Ada tycker att det är mycket jobbigt efterson hon måste hela tiden vakta fårskallen som hon bor med. Idag morse tänkte hon sedan få fnatt när matte kom redan hem då A hade knappt hunnit äta upp morgonkexen. Men som tur försvann matte ganska snabbt igen och kom först hem efter många timmar.

På eftermiddagen kom Åsa och bad oss ut. Vi  var i Adas stora skog där Ada försökte bråka med Åsa så att hon skulle jaga Ada. Båda hundarna tyckte det var otroligt skönt med dopp i både mer eller mindre rent vatten så det blev "pesukeikka" efter den roliga promenaden. Ada försökte undvika duschen genom att springa genom hela vardagsrummet och hoppa upp i förbjudna soffan, men matte var bestämd och tvingade slutligen henne ändå i duschen. Efter duschen åkte vi till stan för att hälsa på Taru&Rudy och Depi. Mest såg Ada framemot att få pussa Rudy för han är såå IHKU.

Då vi åkte därifrån tänkte Ada få fnatt eftersom matte släpade med en konstig grej, av metall som förde oväsen. Matte hade vissa problem att få den in i bilen och sedan tog hon den in i lägenheten och byggde ihop den... Konstig sak som ser ut som ett litet hus fastän den är gjord av metalltråd. Påminner lite om den som Ada reste igenom hela halva Estland, Lettland och Litauen i höstas.