Joskus muuta kun Ikwilin kepposia.Viaton No onhan hän viime päivinä mm lukenut puhelinluetteloa, tai oikeastaan vain takasivua. Tästä saan syyttää taas itseäni, olen pitänyt luetteloa sohvapöydän alahyllylllä jo ehkä kuukauden vain katsoakseni kelpaako se Ikille. Toistaiseksi se on saanut olla rauhassa. Kai Ikwil ei keksinnyt muuta tuhottavaa joten luettelo sai kelvata. Tänään Iki oli löytänyt pannulapun ja ruokaveitsen+ Fiskarsin sakset. Ikwilin oli varmaan maisteltava maistuisiko siniset sakset samalta kuin oranssit...

Iki tykkää omenosita ja mandariineistä. Kun syön omenaa, Iki tulee kerjäämään osansa. Jos omppu uhkaa loppua niin Ikwil kiipee puolittain syliin jotta näkee paremmin paljonko omenasta on jäljellä. Riippumatta kuinka hapan mandariini on, toistaiseksi se on kelvannut Ikille.

Iki käy pari kertaa päivässä takapihalla. Vähän ajan päästä kun aukaisen oven ja huudan Ikiä sisälle, Iki käy vasta silloin tekemässä tarpeitaan. Eli saan vielä odottaa hetken ennenkuin saan koiran sisään. Eihän silloin kun pääsee ulos, kannata käydä esim. pissalla.

Tänään aamulla yksi koiranulkoiluttaja ihastui mun koiriin. Hänellä oli itsellään russelintapainen terrieri, Paco. Nainen sanoi että hän voisi ottaa Ikwilin Pacon seuraksi.  Kun kerroin Ikin tuhoamisvimmasta, nainen kysyi saako Iki tarpeeksi liikuntaa ja tekemistä. no, en ole varmaa saako mutta sillä ei oo mitään väliä onko Iki käynyt pitkillä lenkillä vai ei. Eikä sekään merkitse mitään olenko itse kotona vai ei. No, eihän se nainen loppujen lopuksi ottanutkaan Ikiä heille.

Tänään iltapäivällä käytin koiriani erikseen ulkona. Iki lainasi mamman flexin. Ikistä flexi oli tosi kivaa kun siinä pystyy juoksemaan n 7 m ihan täysii ja pääsee kahlaamaan lumihankeen. Kävimme kahdestaan metsässä ja vaikka Iki on itsenäinen, niin ei hän lähtenyt kauas (korkeintaan ehkä n 10 m ) minusta. Harjottelimme luoksetuloa. Kotimatkalla Iki veti koko ajan hihnassa joten yritin pysähtyä joka kerta kun hihna oli kireellä. Aika hyvin Iki hokasi ettei kannattanut vetää. Ennen kuin pääsimme ulos, Iki kävi varastamassa Adan herkut vaikka mulla oli Iki hihnassa. En ajatellut että adan flexi olisi niin pitkä että Iki pääsisi meidän eteisestä keittiöön. Olin väärässä.