Tyypillistä: just kun olin viimeistelemässä kirjoitusta, painoin väärää nappulaa ja teksti katosi. Alla toinen eikä niin täydellinen selostus.

Tänään meillä oli hakuharjoitukset jo heti aamusta. Nukuin aamuyön huonosti, siirryin sohvalle klo 3 tienoilla ja siirryin takaisin sänkyyn klo 5 jälkeen. Arvaten olin vähän väsynyt kun piti herätä jotta ehtisi klo 10 treeneihin.

Myöhästyimme hieman lähdössä ehkä johtuen meidän tosipitkästä aamulenkistä (meiltä ihan autokatokseen asti).
Tänään meitä oli vain 5 koirakkoa. Treenialueena oli Lelun-risteys. Kaikilla oli aika onnistuneet treenit. Uroksilla (Wiltsulla ja Sakulla) oli vähän muutakin puuhaa kun piti merkkailla ja jäljestää. Tytöillä (Nellalla, Kiialla ja Adalla) oli melkein unelmatreenit.

Nellalle tehtiin jopa viisi pistoa, kahden maalimiehen uurastaessa. Tiia lupasi olla meidänkin koirille maalimiehenä jos joskus haluamme tehdä useampi kun 3 ukkoa. Muistetaan ja otetaan joskus tosi monta makkarapurkkia mukaan.

Adalla oli kolme maalimiestä ja yksi tyhjä pisto. Eka maalimies makasi puskien ja kivien takana. Maalimies totesi että on hyvä kun ei oo krapulaa (Ada haukkui ehkä hänen korvaansa) mutta hänen koiransa oli tehnyt sitä samaa mulle joten ollaan sujut.

Toinen pisto oli tyhjä. Takaisin tullessa Adakin taisi kuitata jonkun viestin.Sain Adan haltuuni keskilinjalla (mitä en uskonut tapahtuvan) ja lähetin Adan seuraavalle valmiille ukolla. Ada lähti liian oikealle ja kun huusin häntä niin hän melkein 90 asteen kulmassa vaihtoi suunta. Maalimies löytyi sitten aika helpolla. Tämäkin makasi.

Kolmas maalimies oli Adan mielestä vähän hankalampi. Löytyihän sitä luntaa melkein matkalla maalimiehelle. Ada oli maalimiehen mukaan käynyt lumessa "pyörimässä" mut sitten oli saanut maalimiehestä hajun. Sitten oli oja ylitettävänä. Tämä maalimies seisoi puun takana.

Saku oli ollut ahkera ja keittänyt kahvia ja leiponut pasteijoita, keksejä ja muita herkkuja. Kyllähän ne 6-vuotiaat osaa jos vain haluavat.

Olimme niin ahkerat tänään että treeni loppui jo ennen klo 12. Ihan hyvä että pääsimme kotiin lepäämään levottoman yön jälkeen. Huomenna pitäis taas jaksaa töihin.
Illalla vielä agility-treenit.