Isäni syntymäpäivä.

Osallistuimme Adan kaa ekaan toko-kisaan Avo:ssa. Liikkeet olivat suht koht hyvin treenattu. Luoksetulo ja kaukokäskyt olivat kuitenkin vielä vähän kesken, tavoitteena oli saada 80 pistettä mutta toivoin salaa paljon enemmän. Jännitti heti aamusta.

Tuomarina: M. Packalen

Adan todistus:
Paikalla makaaminen: 10

Seuraaminen taluttimetta: 7 (Ada seurasi kaukana minusta, ekassa käännöksessä vasemmalle astuin Adan päälle jonka jälkeen se väisti entistä enemmän minua)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10

Luoksetulo: 8 (käskyn jälkeen Ada liikkui melkein mun luo mutta pysähtyi. Pitää varmaan siirtyä käyttämään käsimerkkiä eikä suullista "huutoa")

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 0 (Ada jäi seisomaan mutta muutaman sekunnin jälkeen hän oli mennyt maahan ja rupesi haukkumaan, onneksi kuulin tän ja osasin aavistaa mitä näkisin kun käännyin)

Noutaminen: 10 (meni tosi hyvin, pisteet ylitti odotuksiani)
Kauko-ohjaus: 0 (Ada ei totellut kolmea ekaa istu-käskyäni, vahinko kun tiedän että hän periaatteessa osaa liikkeet mut tämäkin vaatii paljon toistoja lähellä)

Estehyppy: 10 (tuomarin mielestä päivän paras hyppy, liikkeenohjaaja ei muistanut kysyä olenko valmis joten mun piti miettiä mitä tehdä kun käsky-komento tuli, onneksi en töpännyt)

Kokonaisvaikutus: 8

Yhteensä: 136 pistettä, 3-palkinto ja viides sija.Tyytyväinen.Nyt treenataan vähän aikaa ja saadaan kaikki liikkeet kisa-kuntoon.

Tuomari valitti että pari liikettä meni nollille. Laskin itsekin että JOS olisimme saaneet 5 seisomisesta ja kauko-käskyistä niin olisimme saaneet 1-tuloksen jolla olis voinut siirtyä Voi-luokkaan. No ehtiihän sinne myöhemminkin. Ilahduttavaa että Adan paikallamakuu on ruvennut onnistumaan. Toivon ettei tarvii Avo:ssa kisata 10 kertaa ennenkuin saamme 1-tuloksen. Tuntui siltä etten ihan itse ollut läsnä kuin suoritimme liikkeet. Jännitti varmaan niin paljon että olin ihan jossain muualla. Adalla oli taas hauskaa. Mun pitäis vaan saada sitä rauhoittumaan jotta se jaksais keskittyä.