Meille tuli tänään vieraita Porvoosta. Ystäväni Lotta ja hänen kolme lasta (vanhin heistä jäi kotiin) tulivat ekan kerran katsomaan Ikwiliä. Molemmat koirat olivat nukkuneet ennen heidän tuloaan joten niillä riitti energia peuhata ja haukkua.

Olimme vähän aikaa pihalla ja lapset leikkivät koirien kaa. Kahvitteluhetken aikana molemmat koirat tiesivät kuka vois antaa syötävää, nimittäin Lotta on aina ollut se joka on anatanut nameja Adalle.

Kahvihetken jälkeen menimme aika pitkälle lenkille. Fanny kantoi välillä Ikwiliä jotta se jaksaisi.
Ada sai heikkakentällä hepulit ja juoksi täysiä Ikin päälle. Affe, 14 v, jaksoi kuosta Adan kaa ja "lapset" jaksoivat leikkiä.
Veirailu aikana Ada meni kaksi kertaa istumaan Lotan autoon, jos vaikka hän pääsisi heidän mukanaan Porvooseen. Kun olivat lähdössä Ada tuli istumaan mun eteen sen näköisenä että mamma sano heille että ottavat minut pois täältä. Kerroin Lotalle että saavat kyllä ottaa Adan mukaan ja että voisin käydä hakemassa hänet ensi viikonloppuna. Lotta ei kuitenkaan suostunut.

Heidän lähtönsä jälkeen molemmat koirat sammuivat sängyn alle. Lotta lähetti tekstiviestin. Matilda, kummityttöni 5 v,  oli ruvennut itkemään kun piti lähteä Ikwilin luota. Kyllähän se riiviö on todella ihastuttava ja ihana kun hän nukkuu.