Tänään on siis Ikwilin eka synttäripäivä. Ikille oli päivällä tulossa vieraita joten hääräsin eilen illalla ja tänään aamulla keittiössa valmistelemassa tarjottavaa kutsuille.

Heti aamulla lauloin Iksulle. Ihan kun hän ei olisi ymmärtänyt mitä tein. Annoin Ikin paketin heti aamulla. Päivän ekasta kirjoituksesta löytyy kuva siitä hetkestä kun Iksu avasi sen paketin. Sisältä löytyi muutaman koirankeksin, yhden solmuluun sekä kaksi vinkulelua.

Aamupäivällä tuli vieraat. Mun kaverini Lotta sekä kummityttöni Matilda. Iksu sai heiltäkin paketin joka sisälsi koirankeksipaketin sekä kaksi palloa ja yhden solmunarun. Iki avasi tämänkin paketin melkein ihan itse. Olin kuitenkin autettava häntä kun keksipaketti oli vaarassa tyhjentyä siinä samalla.

Vieraille tarjottiin kalavoileipäkakkua, kinkkupiirasta, marenki-vadelma-kakkua, keksejä, kahvia, pillimehua sekä limpparia.

Teimme pienen lenkin ja lapset saivat hyppiä kiveille metsässä. Keinumme pihan keinuilla ja olimme hetken meidän takapihalla nauttimassa auringosta. Jopa Ada innostui leikkimään palloilla niin kauan kun joku antoi nameja hänelle.

 

 

 Ikwil ja päivän toinen paketti.

 

Ikin tarjoama kakku.

 

Lotta ja Matilda.

Väsynyt päivänsankari....