Tänään töitten jälkeen rupesin sunnittelemaan viikonloppua varten.

Ada lähti tänään Tarun ja Depin mukana Tarun mökille (ja Depin pihalle) Iittiin. Huomenna Ikwilin koulun jälkeen suuntamme muut sinnepäin. Sunnuntaina mun koirat jää Tarun hoitoon kun käyn ekaksi Hämeenlinnassa  Suomen Schapendoes r.y: n hallituksen kokouksessa ja sen jälkeen on saman ydistyksen vuosikokous samassa paikassa. Toivon mukaan ehdin hakemaan koirat Tarun luota ennenkuin hän palaa Kotkaan. Jos en ehdi, hän lupautui tuomaan koirat kotiin ja saan itse ajaa perässä.

Pakkasin Adan tavarat tänään. Sen jälkeen Ada oli sitä mieltä etten saa kävellä ulko-ovesta ilman häntä. Ada on tehnyt saman jutun aikaisemminkin, istunut ovella ja vahtinut minua.
1991554.jpg
Tästä ovesta et kyllä mee ilman minua.

Kun Taru tuli meille päästin molemmat koirat ulos tervehtimään. Tervetulo-seremonian jälkeen taru otti Adan ja lähti kohti Iittiä. Ada ei paljon protestoinut vaan hyppäsi iloisesti takapenkille (olisi kyllä mennyt etupenkillekin mutta Taru oli toista mieltä).
Menimme Ikwilin kanssa sisälle ja hän oli sitä mieltä että mutsia ei saa jättää ulos. Kävimme vähän ajan päästä kertaamassa koirakoululäksyt, ihan mallikkaasti ne liikkeet meni lukuunottamatta sitä että Ikwil hyppi melkein koko ajan takatassuilla. Ei oo yhtään intoa tehdä (tai saada nameja). Myöhemminkin hän oli sitä mieltä että ulos pitäisi päästä kun mamma jäi sinne. Kai hän tottuu. Tämä on muistaakseni ekan kerran kun olemme kahdestaan kotona.