Perjantai 19.12.2008 oli tämän syyslukukauden viimeinen koulupäivä. Olimme töissä kl 8-12 jonka jälkeen pääsimme kotiin jotta voisimme palata koululle klo 18:ksi viettämään koulun joulujuhlaa. Pääsin itse asiassa jo töistä klo 11. Oli kuitenkin pakko jäädä vähäksi aikaa töihin jotta pääsisin illalla helpommalla.

Kävimme iltapäivällä Tuijan&Åsan kanssa metsälenkillä. Uskalsin päästä Ikwilin vapaaksi ja sinnehän hän taas suuntasi. Löytyi taas ihana uintipaikka joten sinne uimaan ja polskuttelemaan. Ei siinä auttanut muuta kun kääntyä takaisin kotiinpäin. Kotiin päästyttyä käytin Ikiä suihkussa jotta hän mahd, säästyisi paleleltumisesta.

Illalla sain viestin Majlta että Ikwilin olis käytävä eläinlääkärillä tarkastuskäynnillä kahden viikon päästä ja että hänen virtsastaan oli löytynyt stafylokock-baktereita. Pitää muistaa alkuviikosta soittaa ja varata ajan. Hänestä otetaan kuulemma verikoetta.

Joulujulat menivät ihan mallikkaasti. Oma luokka möi arpoja jonka päävoittona oli puinen reki minne olimme keränneet erilaisia tavaroita. Ostin molemmille koirilleni  yksi arpa: Adalle nro 13 ja Ikwilille nro 22. Arpat myytiin nopeasti. Tauolla oppilaat ala-asteelta saivat todistuksensa. Tauon päätyttyä arvottiin arpajaisvoittajat. Toimin itse arvonnan juontajana. Jännitti ihan pikkasen. Päävoitto meni tällä kertaa Pyhtäälle. Sitten arvottiin myös pari lohdutusvoittoa. Ada voitti numerollaan venetsiankynttilän jota Anu (työkaverini) oli lahjottanut arpajaisiin. Jälkeenpäin sanoimme että se oli varmaan Jesse, Anun koira joka antoi kynttilän mun Adalle.

Joillakin oppilailla oli lahjat mulle. Sain mm pari mukia, kynttilän&servettejä, suklaarasian ja joulutähden. On ne vain välillä niin ihanat ne lapset. Myös pari tyttöa seiskalta antoivat piparisydämen mulle. Ilahdutti vaikka tiesin että muutkin opettajat saivat samanlaiset sydämet.

Kotimatkalla kävin hakemassa pizza. Maistui hyvälle. Olihan minun pakko juhlia joululoman alkua.