Synttärien johdosta Ikwil päätti taas työpäiväni aikana askarrella jotain "pientä" ja "kivaa". Kun tulin kotiin löytyi eteisen&makkarin lattialta sekä sängyltä: hajotettu oranssinen puuvärikynä, harppi&lyijykynä ja tyhjä postimerkkivihko. Kirjoituspöydän laatikko missä säilytän kirjekuoret oli myös auki. Olin aamulla ottanut laatikosta kirjekuoren ja käyttänyt viimeisen postimerkin siitä vihkosta. Arvaan että Ikwil oli ajatellut askarrella jonkin kortin ja olisi pistänyt sen postiin mutta ei löytänyt paperia tai lisää postimerkkejä (ne ovat ilmoitustaululla minne Ikwil ei toistaiseksi ole yltänyt). Valitan hänelle joka oli toivonut saavansa postia Iksulta. Tällä kertaa jäätte ilman. Tai mistähän minä sen tiedän mitä kaikkea Iksu on vienyt postiin...

 

Avasimme tänään terassikauden. Laitoin siis koirille vesikupin ulos meidän terassillemme. Illalla Ada pyysi ulos jotta hän pääsisi juomaan. Sisälläkin olisi ollut vettä mutta eihän se ole yhtä maukasta kun se ulkona oleva.

Illalla annoin molemmille koirilleni oman uuden solmuluun. Ada ei välittänyt siitä omasta. Ikwil puri oman luun poikki (en ole koskann aikaisemmin nähnyt että koira purisi luun keskeltä kahtia) jonka jälkeen Ikwil jatkoi sen toisen pään pureskelemista ja Ada varasti sen toisen pään. PItää seurata jos koirat pistävät sen toisenkin luun puoliksi.