Videot eilisistä agilitykisoista Lappeenrannassa. Tuomarina: Mika Moilanen.

Kaikki radat olivat kivoja ja sopivan haastellisia. Kauhesti nollia ei tullut eli olisi ollut mahdollisuuksia LUVA-tuloksiin. Mut eihän se auta jos kartturi on ihan hukassa.

Yli kolmen kuukauden kisatauko ja melkein 1½ kuukauden treenitauko teki sen että Ikwilin meno oli välillä epävarmaa ja hän juoksi esteitten ohi. Saan kyllä syyttä itseäni parista virheistä.

Ekalla radalla yritin olla tarkkana, huihdoin varmasti ohi kun Ikwilkin juoksi esteen ohi. Kepeillä mulla oli liikaa vauhtia. Tulos: 10 ja 7. sija.

www.youtube.com/watch

 

Toinen rata: En ollut ihan hereillä alussa sillä olihan se sama alku kuin ekalla radalla. Ikwil kiersi kolmannen hypyn ja kun näytin hänelle että sitä estettä pitää tehdä takaa, hän luuli varmasti että tarkoitin keinua ja hän kävi koskettamassa sitä. Tulos: Hyl

www.youtube.com/watch

Kolmas rata: Ennen pituutta hukkasin koordinaatit ja se kyllä näkyy. Ennen keinua laskin käteni ja Ikwil tuli mun lähelleni. Taas mun mokia.

Tulos: 17,28 ja 5. sija.

www.youtube.com/watch

Olen kuitenkin aika tyytyväinen Ikwilin suorituksiin. Nyt pitäisi vain päästä taas kisoihin jotta sitä kokemusta kertyisi Ikwilille.

Huomasin taas eilen että kisapäivänä ei tule syötyä niin paljon. Pärjäsin eilen aamupalalla (kahvia ja sämpylä), pari palaa (minikokoisia) lasagnea, banaani, kahvi&juustokakkupala, pillimehu, Tupla ja pari grillimakkaraa.

Ei ehkä ihan siitä terveellisemmästä päästä mutta kuitenkin.