En tiedä johtuuko se Adan tilasta vai mistä mutta se-muutenkin-outo schape heiluttaa välillä häntäänsä niin kiivaasti että uskon että se yhtenä kauniina päivänä lähtee lentoon. Onhan se aikaisemminkin pyörittänyt sitä häntää niinkuin helikopteri tai Helikotipetter (Sotan&Pytyn mukaan) mut nyt se välillä vaihtaa pyörityksen suuntaa. Varmaan sen takia ettei häntä irtoaisi.

Ada kävi tänään ultrassa. Meidän tukena oli Adan kummitäti Piia joka myös ekan kerran toimi mulle kuskina. En paljoa muista ajomatkasta Haminan Itäväylälle ja takaisin kotiin. Olin niin jännityksessä ja omassa ajatuksissani.Onneksi oli kuski mukana, jos olisin ollut yksin liikenteessä olis voinut tapahtua muutama onnettomuus kun en oikein olut tällä planeetalla.

Eläinlääkäri totesi että Ada on tiineenä ja pentuja on vähintään 4 kpl. Hämmästyin kuin katsoin että pennut "asuivat" niinkuin rivitalossa, vierekkäin. Ada oli toimipiteen aikana suht koht rauhallinen eikä varmaan paljon katsonut kuvia. Hänellä oli enemmän mielessään miten pääsisi pois. Hieno kokemus katsoa Adan pentuja, vaikkei siinä paljoakaan erottanutkaan. Toimeenpide oli ohi muutamassa minuutissa, paljonko mahtais maksaa jos ostais esim. yhden tunnin ultratutkimusajan jotta vois katsoa pentuja vähän pitempään?

No nyt en odota lähitulevaisuutta. Ensi viikolla Adan pitäsin muuttaa Lahteen. Noin kuukauden päästä pitäis syntyä ainakin 4 uutta Lumikuonolaista. Toivon mukaan yksi niistä muutta Aittikseen heinäkuussa. Ada on varmasti siitä ikionnellinen.

Meille tulleita "onnitteluita":
-"Koko porukka onnittelee:-D Just tallottiin alue, nyt maistuis kakku:-) terv. team Kati" (eli Adan hakuporukka)
- "Onneksi olkoon" Taru, Depi &Rudi
- "De var ju bra, så de borde räcka åt dig en. Hoppas att allt går bra. H.Lotta"
- "Oi ihanaa. Paljon onnea äidille ja mammalle." Henrika=Börjen emäntä
- JESS!!! :-D Jaana
- "Nå men gratulerar! Jag håller tummarna upp för att allt ska gå bra för Ada :-)" Jesse
-"De kommer nog att gå bra." Pernilla