Agi-kotkat järjestivät taas möllikisat. Keli oli mitä hiostavin eikä ohjaajan hiki tuntunut loppuvan milloinkaan. Vielä kotona hiki valui.

 

Iksu ei enää päässyt mölliradalle joten oli odotettava kilp.rataa. Medejä oli vissiin vain 5 paikalla joista 3 palkittiin.

Rata oli ihan ok, alku sisälsi muutaman miinaesteen. Kiertääkö takaa hyppyä vaiko mennä A:lle vai putkeen.

Iksu starttasi ekana joten tuli vähän kiire valmistautua rataan. En vissiin herättänyt Ikwiliä tarpeeksi sillä kepit (este nro 5) tuotti vaikeuksia. Iksu ei muistanut että niitä jokaista keppiä pitäisi kiertää. Kepeiltä siis yksi vitonen. A:n alastulo ei sujunut oikein mun vaatimusten mukaan, mut jatkoimme matkaa. Tuli myös kielto yhdeltä hypyltä.

SIjoitus oli kuitenkin kolmas ja saimme kaksi maito-lasia, yhden lötköpötkön ja yhden puruluun. Ikwil sai luun jo autossa ja sitä oli kauhean kiire syödä ettei vaan mamma pääsisi osingoille. Kotimatkalla piipahdimme pienellä kävelyllä jotta Iksu pääsi kymijokeen kahlaamaan. Kunhan koiraa oli tarpeeksi märkä, ajoimme kotiin. Siellä Iksu pääsi vielä suihkuun ennen kuin oli pienen koiran ruokaaika. Illalla tuli ilmoittauduttu ensi viikon agi-kisoihin Purinalla. Olemme kuitenkin silloin Porvoossa josta ei ole pitkä matka Purina-areenalle.

En tiedä miksi Iksu ei tee sitä A:n alastuloa kunnolla kisoissa. Kävimme tänään nopsasti kentällä tekemässä kontaktit. Ei mitään ongelmia siellä. Mut kisoissa hänellä on vissiin niin kova vauhti ettei ehdi pysähdellä, tai sitten mamma näyttää huonosti. Olisi kivaa tietää....