Olen ollu tämän viikon hiihtolomalla. En ole kuitenkaan hiihtänyt metriäkään. Tulin jo viime vuonna siihen tulokseen etten ole seissyt suksilla yli 20 vuoteen.

Maanantaina minua ja Adaa hierottiin. Adalla oli tiukkaa lapaluitten välissä jä vasemmalla puolella. Mulla oli myös aika kova jumitus myös vasemmalla puolella niskaa ja selkää. Ada on vissiin minua vähän notkeampi kun hän pystyy takajaloilla potkaisemaan Saijaa jos tuntuu pahalta kun Saija hieroo. En pystynyt siihen itse. Kokeilin...

Illalla oli Iksun agilitytreeenit. Kontaktiesteet menevät tsi hyvin kunhan saan muistettua Iksua siitä että kontaktille on pakko pysähtyä. Kepitkin sujuivat mallikkaasti vaikkei ihan 100 %:sti. Kävin itse laittamassa namin keppien toiseen päähän. Iksu teki välillä kepit hypyn jälkeen. Iksu syöksyi tosi vauhdikkaasti oikeaan väliin. Keppien kujaa pitää vielä kaventaa mutta minusta tekeminen vaikuttaa lupaavalta.

Kävin maanantaina myös Kotkan keskustassa. Tarkoituksena oli ostaa jotain uutta vaatetta. Hämmästyin kuitenkin kun kaupoissa oli niin paljon kesävaatetta tarjolla! Helmikuussa jolloin ulkona oli aika kylmää.

Tiistaina kävimme illalla koriapuistossa jonka jälkeen menimme Tarulle&Depilla kahville. Koirapuistossa oli niin paljon lunta ettei Adan kivi näkynyt.

Keskiviikoksi olin varannut eläinlääkäriajan Adalle. Ada osallistuu monimuotoisuustutkimukseen ja hänestä piti ottaa verinäyte ja lähettää sitä tutkittavaksi. Sain ajan Hyväkälle, jonka luona Ikwil kävi pentuna saamassa rokotteet. Iksu pääsi myös tapaamaan Jenniä. Sanoin Jennille että epäilen jos Iksulla olisi taas pissatulehdus. Hänen mielestä olisi hyvä ottaa virtsanäyte ja tutkia onko tulehdusta. Onneksi Ikin pissa oli hyvä ja sen pH vain n 6,5.

Ada oli tosi reipas kun hänestä valutettiin n 3 ml verta. Iksu hääräsi siinä ympärillä sillä istuimme kaikki lattialla ja Ada oli jalkojeni välissä. Jennin antamat namit eivät kelvannet Adalle. Jenni katsoi vielä Iksun hampaat ja oli varmaan ihan oikeasti iloinen kun ne olivat tasaiset ja hyvät.

Päätin taas kerran että yritän jatkossa käydä Jennin luona. Hän oli tosi mukava. Vahinko vain että hänelle on välillä vaikeaa saada varattu ajan.

Eläinlääkärireissun jälkeen lähdimme Porvooseen. Kävimme ensin moikkaamassa Tallbergin perhe.

Vierailun jälkeen menimme kahdeksi yöksi isäni luo. Siellä maalla oli myös tosi paljon lunta. Koirat (varsinkin Iksu) tykkäsi olla ulkona. Otin tennispallon ulos ja Iksu pelasi sillä. Aamuisin koirat olivat taas sitä mieltä ettei maalla nukuta kuin korkeintaan klo 7 asti. Adan mielestä olisimme voineet mennä nukkumaan jo klo 20 jälkeen....

 Kotimatkalla Kotkaan molemmat koirat haukkuivat häkeissään. Tätä he eivät aikaisemmen ole tehneet. Odotan innolla meidän tulevaa Summer Tour 2010 jota tehdään aika paljon autossa.

Tein päivällä makaroonilaatikon isän luona. Ihan äsken isäni soitti ja kysyi mistä olin löytänyt sen vuoan mihin tein sen....Voi isä kulta. Haluaisiko joku adoptoida mun 68-vuotiaan isän? Hän on välillä tosi huolehtivainen mutta välillä myös aika rasittava.