Huomasin etten oo blogiin kirjoittanut enemmän mun Cypros-matkasta eikä myöskään viime visitistä Lumikuonolaan. No siitä on valokuvia netistä josta jokainen voi käydä katsomassa kuvia. Tänään olen viimestä kertaa menossa katsomaan kaikkia pentuja&koiria. Pennut ovat jo luovutusikäisiä kahden viikon päästä joten seuraavalla kerralla meinaan napata kahta koiraa mukanani kotiin. Pitäis varmaan tänään yrittää saada yksilölliset kuva t kaikista pennuista ihan vain muistoksi. Miten se on mahdollista kun lähden sinne yksin ja pennut ovat toivottavasti päässeet taas ulos juoksemaan.Noin voin varmaan värvätä Marin koiranpitäjäksi (hundsocken?)
Mari sanoi eilen että Ada on tyytyväinen kun pennut ovat ulkona. Hänen on helppo katsella niitä aidan toiselta puolelta eikä tarvitse imettää niitä kuin ehkä kerran.

Koirien kotiinmuuton jälkeen yritän ihan laiskotella täällä kotona ja nauttia elämästä. Enne sitä pitäis vielä m.m. maalata makuhuonetta, pestä kaikki matot (eihän Ikwil voi kusta likaisille matoille), pestä&öljytä terassi. Sekä käydä tuttujen luona kahvilla.Kahden koiran kanssa se on siten vähän hankalampaa.

Lähden sitten myös tänään kotiin isän luo Porvooseen. Palaan sieltä kun siltä tuntuu...
Palattuani Kotkaan saatte taas katsella ihania kuvia.