Tänään Ikwil täyttää 4 kk. Päivän kunniaksi päivänsankari oli taas askarrellut.
Pöydältä oli otettu muutama lehti . Sen jälkeen oli löytynyt teippirullaa, en tiedä olisiko Ikwil teipannut revinneet paperipalat takaisin vai tehnyt itselleen syntymäpäiväkortin. Teippirulla oli semmoinen missä on katkaisin ja kuten tiedämme teippiä ei saada sillä katkaistu eli pitää kuitenkin käyttää sakseja. Niitä ei kuitenkaan jostain syystä ollut esillä joten Ikwil tyytyi rikkomaan sen muovisen katkaisijan ja pureskelemaan teippirullaa. Kyllähän se harvahammas (alaleuassa ei yhtään etuhammasta, ylhäällä viisi hammasta) jaksaa pureskella tavaroita.


Eilen kävimme koko perhe metsässä. Kamera oli mukana ja tuli otettua pari kuvaa, enimmäkseen koirista. Melkein kaikissa kuvissa koirat juoksevat polkua pitkin minua&kameraa päin. Koirat löysivät ihanan ojan jossa oli ihan pakko käydä uimassa. Illalla kävimme vielä nopealla metsälenkillä Tuijan&Åsan kaa. Ikwil kävi silloinkin suolla "uimassa" Åsan johdolla.

http://picasaweb.google.com/marikada/210908#


Adan äiti ja Ikwilin mummi kävi viikonloppuna ulkomailla näytille Liettuassa. Tuloksena oli RYP 3 ja BIS 4-vet. Onnittelut 10-vuotiaalle Ellulle! Niin sitä pitää.