Työpäiväni alkoi vasta klo 11.15 joten olin suunnitellut nukkuvani tositosi pitkään. Ehkä teinkin sen, sillä nousin vasta just ennen klo 8. Tosin olin jo n 02.20 ollut ylhäällä päästämässä Ikin takapihalle. En nähnyt tekikö hän tarpeitaan siellä pihalla mutta kun hän kerran haukkui ja herätti meidät, olin sitä mieltä että hänellä ehkä oli jokin hätä.Onneksi sain unestani kiinni tämän tempauksen jälkeen,

Keitin aamukahvit ja söin aamupalaa ihan rauhassa.

Sitten lähdettiin kolmestaa metsään jossa päästin koirat irti. Matkalla metsään näin saman naisen joka lupasi eilen ottaa Ikin heille. Nainen sanoi että hän vielä miettii pari viikkoa ennenkuin päättää ottaako Ikin vai ei. Nainen sanoi myös että hän oli eilen kadottanut toisen korvakorun kun Iki pomppasi häntä vastaan ja sotkeutui naisen korvakuulokkeeseen. Eli jos löytäisin korun (epäilen sillä se oli tosi pieni) mun pitäisi ottaa sen talteen. En kyllä ymmärrä miten saisin korun naiselle mutta se on sen päivän murhe.

Metsässä saimme olla rauhassa. Iki on selvästi Adaa nopeampi. Kun Ada jahtaa Ikiä, Iki on selvästi edellä. Kun Ada on jahdattavana, Iki roikkuu Adan hännässä ja Ada yrittää kiivetä kiville mutta sen menoa haittaa se että Iki pitää hännästä kiinni.

Lenkin jälkeen tarkistin muutaman kokeen ja söin ennenkuin lähdin töihin. Ada oli sen näköinen kun sanoin lähteväni töihin että jo, jooo niin ihan varmaan lähdet töihin tähän aikaan päivästä.

Vein samalla autoni korjaamolle ja kävelin töihin. Pääsin melkein koulupihalle kun kaaduin suoraan eteenpäin. En tiedä miten onnistuin mutta löin nenäni maahan. Mietin heti että nyt nenä on ihan verinen enkä voi olla töissä tämän näkoisena. Onneksi nenääni ei kuitenkaan tullut mitään havaa eikä se pahemminkaan vuotanut. Löin kuitenkin aika rajusti polveni. Oikea polvi reistaili päivällä ja on nyt muuttumassa siniseksi. Kai se on myös vähän turvonnut. Vasen polvi on myös vähän kolhittu, samoin kuin kyynärpäät. Huomenna paikat voivat olla vielä enemmänkin kipeät.

Töitten jälkeen kävin hakemassa Marcon. Lasku oli mitä pelkäsin eli n puolet siitä mitä etelänmatka maksaa...Onneksi olin varautunut siihen. Lähdin kaupunkiin shoppailemaan sillä asenteella että kun kerran on tuhlattu rahaa autoon voi yhtä hyvin jatkaa samaan konkurssiin...Oli yksi opettajayhdistyksen asia mitä piti hoitaa.

Kävin vain vaateostoksilla. Tuli ostettua parit rintaliivit ja pari paitaa sekä kummitytölleni varastoon pari paitaa. Ihan kivat ostokset. Matkalla kotiinpäin kävin tankaamassa Marcoa ja kävin syömässä Mäkkärissä. Kotinurkille on tänään avattu Siwa joten piipahdin siellä ostamassa pari Ruuneperintorttua joista toinen mastui tänään iltapäiväkahvilla. Toinen syön varmasti huomenna sillä huomenna illalla lähden Porvooseen josta lähden lauantaina Riihimäelle viettämään koiramaista viikonloppua KoiraExpo-tapahtumaan. Koirat vien huomenna Porvoon Saksalaan Lotan poppoon hoidettavaksi.

Pitäisi vaan keksiä mitä ostaa vaivanpalkaksi koirien hoidosta.

Kotiinpäästyäni jännitti vähän. Koskaan en tiedä mitä löytyy silputtuna lattialla. Mutta tänään huusholli näytti ihan siistiltä. Ainot ylimääräinen lattialla lojuva juttu oli raejuustopurkin kansi jota oli löytynyt jostain. Kai tämä tästä. Mutta riittää varmasti että vahingossa jätän yhden oven auki.