Tänään on ihan selvästi ollut Ikwilin teemapäivä: "jos jotain vituttaa sinua, syö se poikki",

Tänään koirat olivat olleet koko päivän kiltisti kun olin töissä. Töitten jälkeen meillä oli pienet haku-treenit. Meitä oli vain 4 ohjaajaa ja yhteensä 6 koiraa jotka pääsivät metsään (meidän vakiometsä jota oli hakattu etten meinannut tunnistaa ojat yms).

Kakarat eli Ikwil ja Vinha pääsivät mukaan tallomaan. Tallomisen jälkeen tehtiin molemmille makkararinkiä. Pistin Ikwilin kiinni puuoksaan jossa se pysyi vähän aikaa. Sen jälkeen ilmestyi Ikwil meidän luo hihnanpätkä perässään. No eihän siinä muuta voinut todeta että Ikwil oli syönyt hihnan poikki. Mutta onhan meillä niitä hihnoja kotona, eikun uutta kehiin. Tai sitten ostetaan joskus taas uusia hihnoja.

Laitoin Ikiä takaisin autoon jossa molemmat koirat saivat odottaa vähän aikaa. Aika hiljaista oli.

Kun otin Adan ulos, Ikwil jäi huutamaan ja huuto jatkui koko sen ajan mitä Ada treenasi.

Treenien päätyttyä huomasin yhden ei niin miellyttävän asian. Kuskinpuoleinen turvavyö oli kadonnut. Eli joku (kukahan se mahtoi olla?) oli syönyt vyön poikki jolloin se ylempi pää oli pudonnut "seinään" ja se alempi osa oli lattialla.

Eli ajoin Haminasta kotiin ilman turvavyötä, kaytän aina turvavöitä joten olo oli kummallinen. Onneksi poliisit eivät pysäyttäneet minua. Olisiko selitys mennyt läpi? Ei tässä vissiin muuta auta kun yrittää huomenna saada uusi vyö laitettua Marcoon ja kannattaisi varmaan ruveta etsimään uutta autoa eli farmaria missä olisi koiraverkko.

Ja kannattaa varmaan miettiä onko pakko otta Ikin mukaan kun lähtee Adan harjoituksiin.