Heräsin aamulla (n klo 6) siihen että Ikwil putsasi itseään äänekkäästi. Arvasin että hän oli känyt aamupissillä jossain asunnossa. Arvasin oikein, lätäkkö oli ilmestynyt matolle tuulikaappiin. Mattohan oli ollut paikoillaan jo useamoi tunti, laitoin sen paikoilleen kun olimme siivonneet edellisenä iltana. Ei auttanut muuta kun pestä matto.

Klo 7 aikoihin lähdimme Ikwilin kanssa aamulenkille. Kävimme katsomassa paikallisia jouluvaloja.
Adan kaappasimme mukaan ulos klo 9 jälkeen. Keitimme Ikin kanssa joulupuuroa jota haudutimme n 2 tuntia. Katselimme Möhköfantti-leffaa tv:stä.

Tuija soitti ja kysyi lähtisimmekö heidän mukaan metsään lenkille. Koirat&minä tuumimme että siinä oiva ajanviete. Iltaan oli kuitenkin useampi tunti. Lenkillä Ikwil ei käynyt uimassa. Kuin löytyi märempi kohta, yritimme molemmat saada houkuteltua Ikin nopeasti muualle.

Kotiin tultuamme, koirat saivat vähän puuroa.

Iltapäivällä katselimme Ruotsin kanavalta Kalle Ankaa.

Koirat saivat oman possunkorvan jota söivät sillä välin kun nautin jouluruuasta (enimmäkseen kalaa).Ruuan jälkeen kävimme ulkona jotta pukki ehtivi toimittaa lahjat meille. Lahjat oli kuitenkin piiloteltu kaappeihin, pukki on varmasti kuullut että meillä asustaa rasavilli joka olisi muuten syönyt kaikki lahjat.

Meillä joku oli ollut niin kiltti että saatiin lahjoja. Annoin koirien avata omat lahjat. Ikwil oli aika hyvä siinä. Pienet suojamuovit eivät estäneet häntä maistelemasta lahjoja. Ada turvautui enemmän minun apuuni. Häntä ei kauheasti lahjat  (avaamattomat) kiinnostanut. Kun lahjapaperi oli poistettu, maistui kyllä lahjat hänellekin. Kun menimme nukkumaan, Ada toi yhden lahjaluistaan mun viereeni sänkyyn. Siinä se possun luu oli koko yön. Heräsin yöllä ja annoin koirille lisää vettä. Kävin itse vessassa ja sillä välin Ikwil oli käynyt kusella eteisen matolla.

Allaolevasta linkistä pääsette katselemaan valokuvia meidän jouluaatosta. Valitan että videolaatu on niin huono.

http://picasaweb.google.com/Marika.Forslund/Julafton2008#