Iksu oli tänään varmaan valmistellut jotain ystävänpäiväksi. Taas löytyi ykis patalappu keittin lattialta. Lisäksi oli Fiskarsin keittiöveitselle ollut käyttöä. Makkarissa sängyn päiväpeite oli puoliksi lattialla vaikka olen ihan varma että petasin sängyn aamulla.

Ennen päivälenkkiä päätin kammata molempia tyttöjä. Huomenna on siivouspäivä joten parempi näi päin kuin että rupean levittämään koirankarvoja just imuroituun huoneistoon. Ada ei tykkää kampaamisesta mutta alistuu kohtaloonsa vaikka yrittääkin paeta paikalta jos pääsee.

Iksulla on sitten ihan eri tyyli. Hän jodlasi melkein koko ajan kun kampasin hänet. Työasento ei myöskään ole ergonoomisin tai tehokkain. Mun pitää siis pitää Iksu kiinni toisella kädella ja kammata toisella kädellä. Tiedän sen että mu pitäisi jatkaa kampaamista kunnes Iksu on hiljaa mut se ei myöskään ollut niin helppoa. Itkuvirsiä kun laulettiin koko ajan. Välillä Iksu rimpuili otteestani. Ei auttanut muuta kun napata Iksua takaisin syliin. Adakin tuli välillä katsomaan mitä tein hänen rakkaalle tyttärelleen. Makasi sitten tyytyväisenä lattialla ja nauroi hiljaa Iksulle.

Kampaamisen jälkeen oli kynsien leikkuu. Se onnistui ilman jodlausta.