Maanantaina meillä oli taas Iksun kaa agitreenit. Meitä oli vain 3 koirakkoa paikalla ja kun kouluttajia on kaksi, pääsimme tekemään aika paljon. Iksulla oli intoa tehdä, pysyi aika hyvin omalla puolella kenttää. Piti vain muutaman kerran käydä tokoryhmän puolella, katsomassa löytyiskö sieltä jotain kivaa. Ei kuitenkaan mennyt häiritsemään tokokoirien suoritusta. Suurin osa tokoilijoista on vissiin menossa sunnuntaina kotitokokisoihin joten tarvitsevat varmasti häiriökoiria heidän treeneihin.

Agilityssä teimme mm jotain ihmeellistä siksakkia, eli useampi hyppy peräkkäin vähän limittäin ja ohjaajan piti sitten ohjata toisella kädellä mutta kuitenkin juosta toiselta puolelta....Jäi vähän epäselväksi milloin tätä metoodia kannattaa kisoissa käyttää, mut kai se selviää joskus. Muut olivat tehneet saman aikaisemmin, joten luulen että kertaamme sen vielä. Annukka (toinen kouluttajista) oli Iksun mielestä tosi ihku. Häneltä sai välillä nameja ja jos Annukka seisoi hyppyjen lähellä, Iksun oli juostava hänen luo katsomaan saisiko nameja...

Tehtiin myös itsenäisesti takaleikkauksia pituudelle ja renkaalle.

Iksu pääsi myös tekemään kujakeppejä. Ensin kuja oli aika leveä, mut sitä kavennettiin jotta Iksu joutui melkein pujottelemaan. Iksu hoksasi juonen mutta jotta Iksu etenisi, Terhin oli seistävä vastaanottamaan Iksua. Kujaa kavennetaan joka kerta. Tavoitteena on saada Iksua tekemään kepit ilman käsiapuja ja vauhdikkaasti ilman ylimääräisiä hyppyjä.

Kun treenit loppui, mulle tuli huono oli. Melkein heit kun pääsin kotiin, totesin että mulla on jokin vatsatauti. Mittasin ihan huvikseni kuumeen ja sehän oli n 37.8. Ei auttanut muuta kun avata Jaffapullon ja pukea päälle lämpimiä vaatteita. Seuraava yö oli tuskin taival. Vähän ajan päästä kun olin juonut jotain, mun oli käytävä vessassa. Aamulla soitin töihin etten tuu paikalle. Olisi ollut vain 3 tuntia, mutta en edes ollut ajokunnossa. Joskus klo 11 maissa käytin Iksua aamulenkillä.

Kävin nopeasti lähikaupassa, tarkoituksena ostaa jotain kevyttä syötävää. Kaikki mitä näin ällötti joten keskityin juomapuoleen. Söin jugurtin mutta sekään ei ollut hyvä ratkaisu.

Vasta joskus klo 13 jälkeen sain syötyä banaanin joka pysyi sisälläni. Oksennustaudissa on se hyvä puoli ettei ruoka oikein maistu. En kuitenkaan tiedä onko jaffa, mehut ja teet niin paljon kevyempiä että taudin takia laihtuisi. Enkä kuitenkaan toivoisi mahatautia itselleni eikä muille.

Iltapäivällä naapuri Tuija kävi käyttämässä tyttöjä kaatosateessa lenkillä. Ada oli sitä mieltä ettei hän ainakaan lähde minnekään. Illalla soitin vielä töihin etten varmaan pääse tänään (ke) töihin sillä oli iltapäivällä vieläkin melkein 38 astetta kuumetta. Keskiviikkona oli olo vähän parempi.

Minua on käynyt sääliksi Iksua joka on näyttänyt siltä ettei hänellä ole ollut mitään tekemistä kun matte on kipeä. Hän ei ole edes päässyt tekemään askareitaan, kun matte on ollut kotona. Välillä hän on piilottanut sitä suosikkipalloa sohvan alle, jotta matella olisi jotain tekemistä. Jotenkin tuntuu siltä kun koirat aistisivat että kaikki ei ole kohdallaan. Koko tiistain ne jaksoi nukkua eivätkä edes haukkuneet kun puhuin puhelimessa.

Huomenna (to) aion yrittää mennä töihin. Katsotaan jos pitää aamulla käydä lääkärillä sillä jotenkin tuntuu siltä että yskä voisi pahentua.