Hakuporukan kanssa olimme Haminan raunioradalla. Sää oli jotenkin hiostava. Eipä kuitenkaan satanut niinkuin yleensä.

Ada oli innokas. Yritin saada sen kävelemään mukanani mut itsepäinen Oinas oli toista mieltä. Ada käveli (tai oikeastaan juoksi) omia polkuja pitkin ja juoksutti minuakin ihan kunnolla. Eka maalimies löytyi aika hyvin. Sen jälkeen Ada päätti haukkua muillakin piiloilla missä toisella koiralla oli ollu maalimies. Niinpä avasin muutaman tyhjän piilon ennenkuin Hanne löytyi arkusta.
Ada oli jotenkin eilen rohkea. Se uskalsi kiivetä betonikasoille. Mut eihän siellä ollut ketään piilossa. Yleensä Ada rupeaa arastelemaan kun "laatikosta" pomppaa maalimies. Tosi pelottavaa.... Viimeinen ukko löytyi pienen hetken etsimisen jälkeen. Ada uskalsi käydä putkessa hakemassa namit. Sen jälkeen Ada oli sitä mieltä että jatketaan etsimisleikkiä. En millään meinannut saada sitä kiinni. Makkarapalalla onnistuin siinä.

Ei oikein ollu mun päiväni. Löin pääni muutaman otteeseen betoniin ja en meinannut päästä pois yhdestä piilosta. Treeniporukalla oli hauskaa. Onneksi en kuitenkaan joutunut lepakoitten, hämähäkkien, käärmeitten ja ampiasten kaa samaan piiloon.