Vietimme uudenvuodenaattoa ihan kotona. Taru&Depi ja Piia kävivät meillä muutama tunti. Syötiin, katseltiin UIT:n perinteistä revyytä tv:stä.
Sain Piian vanhan puhelimen jolla hänellä ei enää ole käyttöä.

Kävin nopeasti Tuijalla. Tulin takasin kotiin ennen klo 24 sillä ajattelin että koirat voisivat stressaantua jos  ihmiset ampuvat raketteja makkarin ikkunan ulkopuolella. Vähemmän raketteja ammuttiin. Kun vuosi vaihtui istuimme koko perhe yhdessä. Ada makasi sohvalla ja minä pidin Ikwiliä sylissäni. Lämmin tunnelma.
Ada ei ole koskaan pelännyt raketteja. Ikwil oli aikaisemmin haukkunut kun hän kuuli paukkuja. Eilen molemmat koirat käyttäytyivät ihan mallikkaasti. Ikwil jopa katseli kun jotkut raketit lensivät taivaalle.

Meidän uudenvuodentinan varjo näytti ihan lentävältä kotkalta. Mitä se mahtaa tarkoittaa? Lentääkö Ikwil vuoden aikana ulos pesästään?

Uudenvuodenpäivänä olimme ihan kotosalla koko päivän. Ulkona paistoi aurinko mutta oli aika tuulista eli kylmää.
Otin Piian vanhan puhelimen käyttööni ja sain lukittua oman sim-korttini. Vaivuin jo paniikkiin kunnes hoksasin että netin kautta saa selville puk-koodin. Huh. Vaikeaa ilmoittaa asiasta jollekin jos puhelin ei toimi. Onneksi nettitikussa on toinen sim-kortti jota pystyin käyttämään. Kellään muulla ei kuitenkaan ole se numero.

Suunnitelmia vuodelle 2009:
- agilitylisenssi on jo hankittu. Ekat kisat ovat vasta ehkä maaliskuussa (Lappeenranta&Pyhtää). En kuitenkaan ilmoittanut Adan Hyvinkään agi.kisoihin 4.1. Pohjana on matto jota emme ole aikaisemmin kokeilleet. Muistissamma on mattopohjainen halli Pyhtäällä, jossa Ada ei edes hypännyt medi-hyppyjä kun hän liukastui matolla. Olen varma että pohja olisi vähän parempi Hyvinkäällä mut en ottanut riskiä. Onneksi en ilmoittanut, kahdessa startissa on n 90 ja kolmannessa n 70 koirakkoa.Huh! Kisakirjeen mukaan kisat päättyvät su 4.1 n klo 21.30 ja eka maxi3 alkaa n klo 15. Olisi tullut pitkä päivä.

- Ikillä on ryhmänäyttely 18.1. Lahdessa. Ilmoitan Ikin muihinkin näytelmiin kunhan tiedän muuttuuko Ikin yläpurenta. Voi olla ettei tuomarit huomioivat sitä laisinkaan.

- helmikuun alussa osallistun Koira Expo tapahtumaan
- toukokuussa on Santalahden Suhinat
- elokuussa on schape-leiri
- Ikin tokokisapentukurssi jatkuu syksyyn asti

- toivon mukaan Ikwil pääse huhti/toukokuussa agilityn alkeiskurssille