Ada osalllistui pitkästä aikaa agi-kisoihin. Vuorossa oli Agi-Kotkien järjestämät epäviralliset kisat. Ada ilmoittautui molempiin kisoihin eli myös möllikisohin kilpailun ulkopuolelle.

Möllirata oli aika vaativa. Makseja oli vain 6 kpl. Ada päätti lähdössä ettei hyppää sitä eka estettä vaan juoksi sen ohi. Onneksi sain sen takaisin "lähtöruutuun" ja jatkoimme matkaaa. Ada oli niin flegmaattinen että välillä olin jopa sen edellä. Tuloksena oli 5virhepistettä, -3,85 ajalla ja olisimme voittaneet jos emme olis kisanneet aikaisemmin...Höh...

Kilpailevien maksi-rata ei myöskään ollu helppo. Meillä oli samoja ongelmia kun mölliradalla. Ada ei halunnut hypätä sitä ekaa estettä ja mun piti kannustaa Adaa koko ajan että se tekisi jotain. Yhden kerran sain sen pois tekemästä pahojaan putken suulla. Tuloksena oli eka sija (10,67 virhepisteellä ja kaikki yliajasta). Palkinnoksi saimme ruusukkeen, possunkorvan, vetoköysilelun ja lahjakortin Agi-Kotkien järjestämään epävisalliseen agi-kisaan tai matchshow:un. Ada sai possunkorvan jo kisapaikalla, yritti piilottaa sen auton takapenkille ja pisti possunkorvan poskeen kun tulimme kotiin.

Saan olla tyytyväinen meidän suorituksiin. Ada teki tosi hyvin kaikki kontaktit eikä pahemmin yrittänyt livistää esim. A:lle. Vähän mietityttää sen haluttomuus tehdä, kai se johtuu kelistä. Tänäänhän on Kotkan suunnalla ukkostanut ja satanut ihan kunnolla. Joku sanoi tänään kisoissa että voi olla että Ada näytti mulle miltä tuntuu kun toinen meistä hidastaa menoamme. Yleensä minä hidastan Adan menoa kun en oo tarpeeksi nopee, tänään roolit olivat toisinpäin. Ei oo aina niin helppoa ohjata edes omaa koiraa.

 Ada on muutenkin viime aikoina ollu aika flegmaattinen. Toivottavasti se piristyy lähipäivinä. Huomenna on illalla ihan vapaata. Perjantaina agi-reenit ja lauantaina agi-kisat Järvenpäässä.Sununtaina mennään Lotan luo synttärikahveille ja sitten takaisin Kotkaan.