Helena-päivän kunniaksi meillä oli tänään 31.7. oikea puuhapäivä. Tänään minä ja Adan äiti, Ellu, vietämme nimpparia (myös mun oma äiti oli Helena) sekä Ellun 11-vuotispäiviä.

Nousimme sängystä vasta n klo 8. Minä ja Iki olimme kyllä käyneet aamupissillä takapihalla 6 maissa, vaikka pissat oli tehty sisälle paperille.
Klo 10 jälkeen suuntasimme kohti Mansikkalahtea missä Piia, Piian isä, Tiltu ja Wiira odotivat meitä. Tarkoituksena oli saada Ikwil uimaan, Wiirahan on jo vanha konkari siinä hommassa.
Adaa ei uimiset kiinnostanut joten hän louskutti rannalla ja Tiltu yritti pysyä hänestä kaukana. Ada on joskus kiusannut Tiltua, eikä Tiltu oikein tykkää Adasta. Ada on aika raju.
Ikwil ei ihan käynyt uimassa mutta kastuihan hän kokonaan. Uimisen jälkeen rannalle kuivattelemaan ja siitä sitten kohti seuraavaa pysäkkiä.
 
Kävimme mun työpaikallani moikkaamassa rehtoria, talouspäällikköä ja englanninlehtoria. Ikwil osasi tehdä tarpeensa ihan paperille. Ada oli levoton, pyrki joka sekunti ovelle ja siitä ulos ulko-ovelle.
Sain ensi jakson lukujärjestyksen. Vain 29 viikkotunteja mutta kaksi päivää klo 16 asti! Ja viimeiset tunnit kemiaa 7. luokan kaa. Ihanaa. Oppilaathan ovat parhaimmillaan klo 14-16. 7. luokkalaiset kuulema lopettavat ko 16 kolme päivää viikossa.

Koulusta lähdimme moikkaamaan Jaanaa ja hänen poikiaan. Istuimme ulkona ja koirat olivat tosi kiinnostuneita Jaanan kompostista. Kun koirat saivat purutikkuja niin ne rauhoittui vähäsen. Ada kävi nappaamassa Ikin tikun. Adaa kiinnosti myös tarjottavat ja lopuksi hän hyppäsi samalle tuolille Emilin kaa. Ikwil nukahti Jaanan jalan viereen josta sain nostaa&kantaa Ikin kohti autoa. Onneksi Ikwil sitten heräsi ja hän pystyi kävelemään autolle. Kotiintultua molemmat koirat menivät nukkumaan ja minä lähdin kauppaan. Ikwil nukkui vielä kun tulin kotiin, sitten kun hän virkosi niin täysvauhti taas kohti kukkapenkkia ja puskia. Ada nukkui ekaksi ulkona terassilla mutta kun Iki siirtyi sinne, Ada jatkoi nukkumistaan sisällä sängyllä.

Linkki mistä voitte käydä katsomassa tämänpäiväisiä valokuvia.
http://picasaweb.google.com/marikada/31072008