Joulu 2007

Kävimme joulua edeltävänä viikonloppuna isäni luona maalla. Olimme jo viime vuonna päättäneet viettää joulun Kotkassa. Jouluaattona olimme ihan kotona. Piia tuli käymään ja söimme yhdessä. Olimme olleet niin kilttejä että pukki toi lahjoja meille.

27.12.

Lotta + kolme lasta kävivät meillä. Adalla riitti siis paimenettavaa sekä ulkona että kahvipöydässä. Adan mielestä kaikki vierailut pitää noudattaa sitä samaa kaavaa. Ensin juodaan kahvit, käydään ulkona jonka jälkeen voi levätä vähäsen.

28.12. Haku-treenit. Pitkästä aikaa pääsimme treeneihin metsään.Lähdimme kimppakuljetuksessa Tuijan ja Åsa kaa. Ada tarjosi treenikavereille mitä hän löysi kaapista. "Äiti" oli jouluksi leiponut pipareita, hedelmäkakkua ja joulutorttuja.

Adan kolme ukkoa löytyi. Ekan kohdalla Ada oli ekaksi tarkistanut onko hän elossa. Jos ei ois ollu niin Ada ois varmaan hakenut mamman tai sitten ruvennut syömään ukon jalkaa. No, onneksi Tuija hengitti ja pystyi antamaan purkista namit. Seuraava ukko istui kuusikossa. Ada oli pyörinyt ukon ympärillä ja lopulta juossut päin häntä. Ada oli ihmetellyt miksi ukko istui siinä. Pienen avun jälkeen Ada alkoi haukkua.

Viimeinen ukko oli kiivennyt isolle kivelle. Adakin pääsi sinne haukkumaan. Onneksi ukko ei pudonnut alas sieltä. Ada oli niin "herrasnainen" että kiipesi ekana alas kiveltä ja vasta sen jälkeen ukko pääsi turvallisesti alas.Ihan mukavat treenit. Suurin osa koirista pelasi tosi hyvin eikä edes satanut kovin paljon.