Ikwilillä ja minulla oli tänään taas agikoulutus Mannerin johdolla. Tehtiin allaolevaa rataa. Ekalla 10 minuutin aikana pääsimme loppuun asti. Tauon jälkeen yritimme tehdä nollarataa. Se kariutui kuitenkin 5-hypyn jälkeen. Tokalla yrittämällä pääsimme muistaakseni alusta loppuun virheittä. Jalkani oli puomilla jo tosi paljon hapoilla mut teimme sen.

 

Vaikeimmat kohdat oli 5-hyppy, 9-hyppy + putki ja 11-hyppy, 15-16-17-18-19 hyppyhässäkkä. 18-hyppyä teimme ekaks päällejuoksuna kun pääsin Ikwilin edellä. Heti kuin jäin jälkeen tuli ylimääräisiä pyörähdyksiä ennen 19-hyppyä. Kokeilimme myös persjättöä muurin jälkeen. Tehtiin myös leikkaus 18-hypyllä ja poispäinkäännöksen 19-hypyllä.

23-hypyllä mulla oli (taas) vaikeuksia saada käännettyä Ikwilin vasemmalle. Sitä pitää treenata ja paljon. Puomin jälkeen yritin kerran saada etumatkaa 26-hypylle jättämällä I:n kontaktille ja itse mennä putken puoleenväliin. Silloin mun putkihullu koirani ei mennyt putkeen vaan juoksi sen vierellään. Eli kyllähän I tarkkailee mitä näytän eikä hän suoraan lukitse niitä esteitä mitä löytyy hänen edessään. Fiksu ja superhyvä koira!