Adan kasvattaja soitti mulle perjantaina. Synnytys oli mennyt ihan mukavasti. Ada oli kyllä pitänyt jotain ääntä kun eka pentu oli syntynyt. Ada oli silloin jossain vaiheessa katsonut pentua silleen että "Hyi. Mikä sä oot". Kolmas pentu oli syntynyt heidän sohvalla minne Ada oli varmaan kiivennyt pakoon niitä kahta hirviöta jotka majaili laatikossa. Ada oli taas jossain vaiheessa siirtynyt sohvalle ja vasta kun Mari oli komentanut sitä pysymään laatikossa Ada oli uskonnut. Miten niin itsepäinen ja ravistettava ennen käyttöä?

Viimeinen pennuista oli syntynyt yhden aikaan yöllä. Mari oli huomannut että Ada läähätti. On se hyvä että niillä kolmella pojilla oli henkivartioita. Syntymäjärjestys oli nimittäin 2 narttua, 3 poikaa ja taas 2 narttua.

Lumikuono-sivujen mukaan vapaana ovat enää ainoastaan 2+1 Adan&Börjen pennuista. Ovat menneet aika hyvin "kaupaksi". Pennut ovat luovutusikäisiä 11.7. eli ehdin olla 4 viikkoa kotona I:n kanssa ennen kuin työt taas kutsuu. Kahden viikon päästä lähden katsomaan pentuja. Tulee varmaan olemaan aika vaikeata valkata se oma narttu. Pitää varmaan miettiä minkänlaisen koiran haluaisin. Kun kävin tasan viisi vuotta sitten katsomassa Adaa niin hän oli ainut vapaana oleva näyttelykuntoinen narttupentu. Ei ollut valinnanvaraa ja siitä olen tosi tyytyväinen.

Tänään kävin katsomassa Haminan koiranäyttelyä. Siellä yksi mies + tyttö olivat kiinnostuneita joko hankkimaan schapen tai pon:in. Tietenkin mainostin schape ja erityisesti Adan& Börjen pentuja. Toivottavasti ainakin jokin pennuista muuttaisi tännepäin Suomea. Tietenkin se lisää schapemäärää "meidän kotinäyttelyissä" mutta I:stä tulee kuitenkin se paras ja kaunein pennuista.

Nyt pistän nimikilpailun pystyyn. Adan&Börjen pennut ovat c-pentue joten heidän nimensä ovat Lumikuono C........... Mulla on mun pennun kutsumanimi valmiina ja se tulee olemaan Ikwil. Haluaisin Ikwilin myös pennun oikeaksi nimeksi mut pitäis keksiä semmoinen c-sana joka sointuu yhteen sekä Lumikuono että Ikwilin kanssa. Aikaa on vain huomiseen sillä kasvattaja laittaa varmaan rekisteröintipaperit eteenpäin tiistaina päivällä ja silloin pitää tietää pentujen nimet.
Kennelliitossa on pientä ruuhkaa ja pitää olla nopea jotta pennut ehkä saisivat paperinsa ennen luovutusta.
Ideoita kiitos! Voitte voittaa  jonkun hienon palkinnon.

Sain äsken s-postia Marilta. Adalla on kuulema myös kahdeksas pentu: yksi keltainen pehmopallo. Mari on kahdesti ottanut sen pois pentulaatikosta mutta Ada on siirtänyt sen takaisin muitten pentujen luo. Kun Ada palaa takaisin laatikkoon, hän laskee ensin pennut ja sitten katsoo onko pallo tallessa. Marin mielestä pallo saa jäädä laatikkoon jos siitä ei oo haittaa. Kuulema Ada on eka koira joka adoptoi lelun vaikka sillä on ihan oikeita pentuja. Hyvä Ada.
Piia ilmoitti että hän voi ostaa Adan kahdeksannen pennun!

1588764.jpg
The Pojat.

1588766.jpg
The Flickorna.

Adan kahdeksas pentu ei näy kuvissa. Marilla on varmaan vaikeuksia määritellä sen sukupuolta.