Kesälomani alkoi n klo 9.15 lauantaina.

Eilen herätyskelloni herätti minua normiaikaan eli klo 6.25 sillä olin lupautunut toimitsijaksi PeHa-kokeeseen Pyhältöön. Jo ennen klo 8 pakkasin tavarani autoon ja ajoin sinne. Koirat jäivät tyytyväisinä kotiin lepäämään.

Tulossa oli lauantain tavoin tosi lämmin päivä. Olin henkilörymässä jonka tarkoitus oli heilua pellolla kun koirien omistajat seuratti koiriaan meidän keskellä. Työrupeama kesti siin 5 kertaa ehkä 5 minuuttia. Tottisosuuden aikana istuimme pellolla ja katselimme toko-osuutta. Aika helppo homma siis.

Kaikki 5 koiraa pääsivät toko-osuudesta läpi. Joittenkin suoritukset olivat keskeneräisiä.

Loppupäivän meni istuen, välillä auringossa ja välillä pakostakin varjossa. Ulkona oli n 28 astetta joten poltin tietenkin itseäni vaikka käytin auronkorasvaa. Onneksi tuli juotua aika paljon nestettä ja oli lippis päässä.

Koirat kävivät metsässä hakemassa kahta ukkoa. Vain kaksi kuudesta koriasta onnistui löytämään molemmat ukot

Koirani saivat olla yli 9 tuntia kahdestaan kotona neljän seinän sisällä. Ei se varmaan haitannut heitä sillä sisällä oli varmaan paljon viileämpää kuin ulkona.

Tänään 1.6 olemme enimmäkseen vaan olleet ja nauttineet. Aamulenkki tehtiin klo 7 jälkeen. Iksu oli jo ennen sitä ehtinyt takapihalle tekemään tarpeitaan.

 

Tytöt ja kilpikonnalohikäärme päiväunilla

Nokoset senkun jatkuvat.

Makupaikka ei miellyttänyt tyttöjä joten illalla kaivettiin kuoppa nurmikkoon ja ylimääräinen multa kannettiin partakarvoissa olohuoneen matolle. Onneksi tuli imuroitua lauantaina.