Aamulla Ada ei oksentanut. Hyvä merkki? Ja Ada jopa käveli meidän tavallisen aamu-lenkin. En tiedä millainen olo sillä on, en oo koskaan itse ollut raskaana. Ja luulen että jokainen raskaus on erilainen. Kuulema naapurin kultsu Åsan vauhti ei hiipunu kun hän oli tiineenä. Meidän mielestämme Åsa on muutenkin outo, niinkuin kultsu Depikin...Aina mukana ja kaikki jutut ovat niitten lemppareita. Ärsyttäviä noi kultsut.

Kävimme töitten jälkeen Langinkoskella.Vahinko etten ottanut kameran mukaan. Kiersimme vähän aikaa siellä ihmettelemässä kuinka korkeella vesi oli. Joskus on kuivin jaloin päässyt kiertämään laajempaa aluetta, nyt polku oli veden alla joten kiersimme metsän kautta. Ada käveli tosi reippaasti ja hyppeli penkistä toiseen ja välillä kiville. Kun pysähdyin ihan veden rajalle, olin ilmeisesti liian lähellä vettä ja Adan oli paimennettava minut takaisin kuivalle maalle.
Matkalla takaisin autolle Ada löysi aarteen, lumikasan, johon oli ihan pakko käydä maaten. Adan mielestä oli tosi hyvää että lumen "viereen" oli rakennettu keisarin kalastusmaja.

Lenkin jälkeen ajoimme kotiin ja siivosimme auton sisälmykset. Ada valvoi työtä ja minä uurastin. Siivouksen jälkeen keitimme kahvit ja nautimme siitä meidän aurinkoisella takapihalla. Samalla luin uunituoreen Kalle Ankan. Tilasin sen itselleni sen jälkeen kun olimme vähän aikaa sitten (maasliskuun alussa!) isäni luona Porvoossa ja luin vanhan Kalle Ankan ja tulin siihen tulokseen että Kalle Anka on maailman ihanin lehti. Isoäitini tilasi sitä mulle joskus 80-luvun alussa. Kuin tänään luin sitä uutta lehteä huomasin että yksi sarjoista oli yllättävän tutun oloinen. Sitä samaa sarjaa oli julkaistu vuonna 1981. Kummallista kun 20 välein pitää lukea samoja juttuja. Kahvin ja Kalle Ankan kanssa mastui mulle suklaa ja Adalle luutikku.

Ada avasi tänään terassikauden ja on jo kerran tänään pyytänyt ulos pihalle jotta hän voi käydä juomassa (tai ainakin käydä haistamassa) vesikupista jonka laitoin meidän terassille. Ihan kätsy.

Kuin kahvit oli juotu, tuli Tuija ja Åsa pyytämään pienelle lenkille. Päätimme mennä Adan pikku-metsään jotta koirat saisivat temmeltää. Koirat oli aika väsyneitä joten eivät paljon leikkineet. Leikkimiseen jälkeen heille kahville.