Tiistai on meidän puuhapäivä. Mulla on kaksi tuntia töitä, kaksi vapaata ja taas kaksi tuntia töitä. Yleensä käyn kotona päivällä ja syön myös kotona. Eli koirat ovat aika vähän aikaa yksin kotona kahdestaan (yksi oppilas keksi tänään tämän sanonnan ). Kun tulin kotiin Ikwil pyysi takapihalle. Orava oli äsken käynyt meidän ikkunalaudalla joten Ikwil sai varmasti oravanhajun kuonoonsa. Ikwil rupesi katsomaan aidan alle miten pääsisi pois. Katsoin parhaaksi ottaa Ikwilin sisälle. Hetken päästä hän pyysi taas ulos. En tietenkään päästänyt sillä hän oli ihan äsken ollut ulkona. Kun koira ei päässyt ulos, hän pissasi huovalle. Siitäs sain.

Tulin siis klo 14 jälkeen kotiin. Istuin olkkarissa katselemassa tv:tä kun kuulin että Ikwil oli makkarissa syömässä jotain. Eihän siinä vaiheessa kannata nousta ylös ja mennä katsomaan mitä hän syö. Vasta ehkä n 5 minuutin kuluttua menin katsomaan. Ikwil söi jotain mustaa joka osoittautui mun yhdeksi kengäksi. Kengät ovat vähän kuluneita mutta kuitenkin olen käyttänyt niitä jopa töissä. Ikwil oli purrut reiän kenkään..Ihan kiva.

Kävin eläinkaupassa ostamassa uudet vilkut mun tytöille. Adalla on muutama niitä mitä pitää muistaa sammuttaa. Nämä uudet pitäisi toimia itsestään eli loistavat vain kun koira liikkuu ja kun on tarpeeksi pimeätä. Toivottavasti vilkut kestävät sillä yksi maksoi 9,90€.

Asiasta kolmanteen: Schapeilla oli erkkari Vantaalla 1.11. Aika monella schapella on sen jälkeen todettu kennelyskä eli ne yskivät melkein keuhkot pihalle. Toistaiseksi ei ole tullut ilmi ketään yskäpotilasta sunnuntain pentunäyttelystä. Pari schapea oli nimittäin paikalla molempina päivinä. Luulen että mun molemmat koirat on rokotettu yskää vastaan, en ole varma mutta toistaiseksi kumpikaan yski. Toivottavasti Ikwil ei ole saanut tartunnan.