Pääsin tänään aikaisin töistä joten rupesin kokoamaan sen häkin. Huomasin eilen että paketista puuttui se ylimääräinen koukku mitä olin tilannut ja pari muuta jutskaa.

Eilen häkki näytti tältä:

Tänään meinasi jossain vaiheessa tulla itku kun en aina muistanut katsoa ohjeista milloin kannatta kiristää ruuveja (häkissä) ja välillä katsoin kieroon ja vahingossa ohitin jonkun tärkeän vaiheen. Kasaessani huomasin ettei niitä puuttuvia osia tarvittukaan. Häkin myyjä lupasi pistää sen ylimääräisen koukun postiin veloituksetta. En tiedä mihin se koukkuu tulee ja paljonko pitää purkaa jotta saa sen kiinnetettyä johonkin. Voi siis olla etten tule lähiaikoina pistämään sitä koukkua paikoilleen jos sitä varten pitää purkaa puolet häkistä.

Ahersin häkin kanssa ehkä pari tuntia tehden siinä välissä ruokaa ja katselin telkkua.

Jätin häkin sellaiseen vaiheeseen missä väliseinä puuttuu. Nyt mun pitäisi mitata auton paksia jotta tietäisin miten pitkä haluan häkin olevan. Luulen että pituuden säätäminen on paljon helpompaa ilman väliseinää. Ja mullahan ei vielä ole sitä autoa käytössäni joten häkki saa odottaa Kiaa keittiön&olkkarin lattialla.

Häkki näyttää nyt tältä: (Ikin oli pakko tulla kuvaan poseeramaan synttärilahjansa kanssa)

Häkki painaa yli 25 kg joten tarviin varmasti apua sen saamisessa uuteen autooni.

Ennen viimeistä kuvaa kävimme n tunninmittaisella metsälenkillä. Metsässä oli aika märkää mutta koirat saivat taas juosta ja temmeltää. Ada yrittää ihan selvästi kouluttaa Ikiä ja Ikistä on tullut paljon itsenäisempi, nyt se voi mennä kauas edellä. Mestässä tapasimme meidän vanhan tutun sakemannin joka ensin rökitti Adan. Ada huusi sille jolloin se "hyökkäsi" Ikwilin kimppun. Iki juoksi pakoon ja sakemannin omistajat kutsui omaa koiraa. Pelkäsin ettei Iki uskaltaisi tulla takaisin, onneksi hän tuli ja hän jopa uskalsi ohittaa sakemannia kun syötin Iksulle nameja.

 

Nyt olen taas varannut saunan mulle. Taas on niska jumissa ja kokeilen taas jos lämpö auttaisi. Tänään pitää taas muistaa ottaa lehden ja vettä mukaan saunaan jotta ehkä jaksan saunoa n puoli tuntia.