Tänään aamulla n klo 04.30. heräsin siihen että Ikwil oli just alkamassa oksentaa. Mistä johtuu että usein herää siihen ääneen vaikka muuten vetää sikeitä vaikka ulkona on ukkosmyrsky ja joku avaa ikkunat, jotta heräisin? Olen myös kerran (tai kaksi) nukkunut paikallisbusissa Bulgariassa.

Änywäj: Sain Ikwilin työnnettyä vessaan jonen hän sitten oksensi lattialle oksennuspötkylän. Kun olin heittämässä pötkylän pönttöön, päätin analysoida sen vähän tarkemmin. Suurin osa pötkylästä oli niin tiiviisti pakattu yhteen etten saanut irrotettua kaikki sen osat. Mutta löysin valkoisen muovisen "tapin" joka varmasti on kuulunut johonkin huonekaluun. Tappi on mitoiltaan 1,5 cm pitkä ja sen "pää" on läpimitaltaan myös 1,5 cm. Tappi on ollut lipaston päällä ja lipastontyhjennyspäivänä päätynyt Ikwilin mahaan. Pötkylästä näkyi myös punaista eli osia tuunatusta lippiksestä. Ihan kivoja yllätyksiä aamuntunneilla.

Tänään päivällä Ikwil oli sitten löytänyt Hobby Hallin luettelon mitä hän on lukenut. Olin itse selannut sitä eilen ja jättänyt sen sängyn vieressä olevaan kirjahyllyyn josta hänen oli helppo napata sitä.
On aina yhtä kiinnostavaa&jännittävää tulla kotiin ja huomata että jotain on syöty. Kestää aina hetken ennen kuin huomaa mitä on tänään luettu tai pureskeltu. Tämän hetken aikana ehtii jo pelätä pahinta.