Adan kasvattaja kävi viikolla Ruotsissa Maailman voittaja näyttelyssä.
Adan äiti, Flairamy´s Helena syntynyt 31.7.1997 oli vetskujen maailman voittaja saavuttaen siten vww08-tittelin. Aika hyvä suoritus.

1706059.jpg Kuvassa näkyy Ellu pöydällä. Penkillä seisoo kasvattajan Likka (Lumikuono Äiteen Plikka). Lyhytkarvainen schape on Hipsu (Flairamy´s Ksantippa) jolle syntyi 7 pentua 25.1.2008. Toi karvakasa kuvan alareunassa on mun rakas Adani joka haukkui kasvattajan rapulla jotta joku päästäis sen sisälle missä oli kinkkupiiras keittiönpöydällä.

Muutama päivä ja sitten saan koirani kotiin. Viimeistään torstaina pitää poistaa vähän tavaroita lattialta ja sohvapöydältä. Ada oli tosi helppo pentuna, mut seuraan mielenkiinnolla mitä Ikwil keksii. Viidessä vuodessa on ehtinyt tapahtua niin paljon etten oikein muista millaista se oli kun oli pentu talossa. Toivon että saisin nopeasti Ikwilin rekkarin Kennelliitosta.

Mietin vielä pitäisikö minun ilmoittaa Adan Haminan agility-kisoihin la 19.7. Viimeinen ilmo-päivä on tänään. Pitäis varmaan yrittää saada lapsenvahti sille lauantaille jos tekee mieli kisata. Pitäis ainakin käydä mittautamassa Adan jotta pääsisimme ehkä medi-luokkaan.

Lisäys: Lapsenlikka (oikeasti yksi ihminen ja yksi kultsu) on varattu lauantaiksi 19.7. Eli Ada tekee paluun agilityn kilparadoille yli 4 kuukauden tauon jälkeen. Katsotaan miten käy. Emme kauheasti ehdi treenata ennen kisoja. Samalla yritän saada Adan uudelleen mitatuksi ja toivon että mittatikku näyttää alle 43 cm.