Ette kai luule että olemme olleet tekemättä mitään viime aikoina. Tulin taas siihen tulokseen että pitäisi päivittää blogia heti eikä vasta huomenna.

Ennen Heinolan erikoisnäyttelyä olimme kolme yötä maalla pitämässä huolen lapsuuden kodistani ja isän suomenajokoirasta Ritasta. Siellä asuu myös kissa joka ei pahemmin tykkää minusta. Kaikki meni n päivän ihan hyvin kunnes kissasta tuli oikea terroristi ja hän hyökkäsi sekä mun että Ikin kimppuun.  Onneksi Iksu pääsi juoksemalla pakoon. Minun oli lainattava iskän kumisaappaat jotta saisin kissan hätisteltyä meidän tieltä. Maalla kävimme myös Iksun kanssa mustikassa (en vieläkään ymmärrä miten mahduimme molemmat mustikkaan). Metsässä Iksu kävi kahlaamassa tosi puhtaassa ojassa. Kai ojajuoksu tekee hyvää Iksun lihaksille.

 

Elokuun alussa olimme Turun lähellä schapeleirillä. Kämppiksinä meillä oli Soile ja Aatu (Buffing Jäätehinen) Aatu oli jo meidän ekallä leirillä niin in loveen mun Adaan. Ihastus jatkoi myös nyt perjantaina&lauantaina jonka jälkeen hän oli kylläkin enemmän Iksun perään. Kai hän huomasi sen ettei Ada edes vilkaissut hänta.

Luigi (Lumikuono Bandido) oli taas niin rakastunut Ikwiliin.

Molemmilla tytöillä oli siellä agilityä ja Iksulla myös tokoa. Taas kerran huomasin Janita Leinosen koulutuksessa että osaan liian huonosti kaiken maailman ohjaustekniikkoja. Ja että pitäisi ottaa paljon enemmän asioita huomioon kun tutustuu agilityrataan.

Älkää myös luulko että Iksu on ollut tekemättä kepposia. Jätin pari päivää mun lenkkarit eteiseen. Kun tulin kotiin, kaikki näytti olevan ok ja ehdin jopa kehua tyttöjä kun he olivat olleet kiltisti. Huovan alla sohvalla paljastui totuus: toinen kengistäni oli piilotettu sinne ja sitä oli ihan selvästi maisteltu. Toinen kengistä löytyi makkarista.

Sama toistui myös toisen kerran.

Viikolla kävin eläinkaupassa ostamassa patukan Iksulle. Olen iloinen sillä Iksu taitaa tykätä siitä patukasta ja olen yrittänyt harjoitella noutoa ja vetämistä sen kaa. Tein kuitenkin pahan mokan. Palkkasin Iksua patukalla ja kun mulla oli mustikkapullat uunissa, jätin patukan ja Ikwun ulos takapihalle. Sisällä en muistanut tätä ja jätin heidät ulos muutamaksi minuutiksi. Iksu oli tällä välin syönyt narukahvan poikki joten sitä pitää korjata.

Yhtenä päivänä Iksu maistoi myös miltä tietokoneen kuulokkeiden johto maistuu.